Curățenie regim hotelier

Serviciile oferite:

Contactați-ne cu încredere!

Date de contact:

Oferim servicii ireproșabile!

Curățenia profesională în locațiile specifice ospitalității este un must. Majoritatea clienților își formează o primă impresie pe baza curățeniei și a modului în care sunt tratați de către angajați. Cu ajutorul serviciilor complete oferite de către BH-RO Cleaning puteți beneficia de cele mai înalte standarde de calitate pentru curățenie regim hotelier, totul în funcție de protocoalele interne și normele particularizate pentru acest sector. Pentru a vă forma o idee generală, serviciul include: curățare, ștergere, spălare suprafețe, lustruire mobilier, aspirare mochetă, aerisire suprafețe, colectarea selectivă a deșeurilor. Bineînțeles, lista poate continua.

Curățenie generala hoteluri

În funcție de preferințele clientului, o curățenie generală în cadrul unei locații hoteliere presupune o vizualizare în amănunt a tuturor unghiurilor încăperilor, de la camere și holuri și până grupuri sanitare sau bucătării. Configurația și compartimentarea spațiului joacă un rol esențial în realizarea unei oferte, la fel și dimensiunile asociate.

Serviciu specific de curățenie regim hotelier

Mocheta nu a mai fost igienizată de mult timp? Materialul textil de pe canapele la fel? Ei bine, chiar dacă avem servicii specifice dedicate acestor elemente, putem presta și anumite activități suplimentare la fel de bine nișate. Aerisirea camerelor sau decaparea pardoselii pot fi contractate prin intermediul serviciului specific și ușor de personalizat în funcție de nevoi.

Atracțiile turistice sau dezvoltarea unui business în domeniul industriei ospitalității vine la pachet cu gândirea unor soluții adaptate pentru zona de întreținere și realizare a curățeniei. De cele mai multe ori, dată fiind creșterea numărului de companii prestatoare de servicii specifice de curățenie, managerii unor astfel de locații externalizează serviciul pentru a beneficia de rigurozitate, adaptabilitate și flexibilitate.
BH-RO Cleaning și-a propus să ofere tuturor proprietarilor din zona HORECA soluții adaptate, utile și specifice de curățenie. Configurăm împreună cu beneficiarul toate opțiunile de curățenie și solidificăm prețuri competitive.

Viziune de ansamblu asupra serviciului

Serviciul complet de curățenie pentru industria hotelieră se adaptează nevoilor locației dumneavoastră. Fie că doriți o igienizare a încăperilor, aerisire sau o spălare temeinică a mochetelor cu metode ecologice, noi vă stăm la dispoziție!
Contactați-ne din timp pentru o programare a serviciului și pentru solicitarea ofertei! Operatorii noștri vă vor comunica în timp util detaliile și toate informațiile pe care doriți să le aflați!
Adaptabilitate ridicată la cerințele clientului și implicit, la particularizarea serviciilor pentru curățenie regim hotelier.
Calitate ridicată a serviciilor prestate, totul prin intermediul metodelor ecologice implementate.
Seriozitate și responsabilitate, personal calificat pentru o bună gestionare a protocolului de curățenie.

Calitate garantată și profesionalism!

O reputație excelentă pentru o locație din industria HORECA se poate statua în timp prin prestarea unor servicii ireproșabile. Serviciul de curățenie este parte integrată din acest ansamblu, totul pentru a primi recenzii pozitive și edificatoare din partea clienților. Dacă decideți să optați pentru BH-RO Cleaning, cu siguranță oaspeții vor aprecia rigurozitatea cu care a fost întocmită curățenia, la fel și nivelul ridicat de igienă care le impactează pozitiv sănătatea!

Alte servicii

Call Now Button