Despre noi

BH-RO Cleaning

Cine suntem noi?
Istoricul companiei

Sănătatea umană este influențată printr-o serie de factori, curățenia fiind unul dintre ei. Menținerea unui climat sănătos în diverse spații (locații în regim hotelier, birouri, locuințe) este la BH-RO Cleaning deviza #workinprogress.

Ne dorim să oferim clienților accesul la servicii personalizate, realizate cu maxim de profesionalism și responsabilitate. Pentru că operăm cu o serie de soluții de curățare și igienizare ecologice, personalul calificat este un must pe care îl prioritizăm.

Servicii Profesionale de Curățenie

Ce servicii oferim clienților noștri?

Specifice sau personalizabile, serviciile pe care le oferim respectă gama diversității. Adaptabilitatea la cerințele clientului, la protocoalele de curățenie pe care acesta dorește să le implementeze necesită din partea noastră o centrare a atenției pe rezultate.

Curățenie birouri

Depunerea prafului, o mochetă impregnată cu diverse…
01

Curățenie birouri

Depunerea prafului, o mochetă impregnată cu diverse murdării pot genera un spațiu în care munca nu se poate desfășura în condiții optime.

Curățenie generală

Prestată într-o gamă variată de locații (birouri,…
02

Curățenie generală

Prestată într-o gamă variată de locații (birouri, locuințe, localuri), curățenia generală este o activitate absolut necesară pentru generarea unui climat curat.

Curățenie regim hotelier

Atunci când pleci în vacanță tu ce…
03

Curățenie regim hotelier

Atunci când pleci în vacanță tu ce apreciezi cel mai mult? Ei bine, atunci când vine vorba despre cazare, un procent ridicat de călători vor răspunde: curățenia!
Contacteaza-ne cu incredere!

Ai intrebari sau doresti o oferta?

Completează formularul alăturat cu detaliile solicitate iar noi te vom contacta pentru informații exhaustive. Îți vom genera o ofertă potrivită, în tandem cu nevoile spațiului tău!

Telefon:

Sună acum la:
+40 735 683 117

Adresa:

Brașov, str. Ioan Popasu nr 23, Scara B, Et 6, Ap 55

Email:

Scrie-ne la:
office@bh-ro.ro

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00 Sambata: 08:00 - 14:00

  Testimonial

  Ce spun clienții noștri?

  Părerea clienților ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor. Fiecare experiență este solicitată, analizată și oferă premisele pentru dezvoltarea noastră.

  Testimoniale

  Ce spun clienții noștri?

  Părerea clienților ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor. Fiecare experiență este solicitată, analizată și oferă premisele pentru dezvoltarea noastră.
  1 +
  clienți mulțumiți
  1 +
  proiecte finalizate
  1 +
  ani de experiență
  1 +
  angajați
  Call Now Button