Tarife

TARIFE

Care sunt tarifele noastre?

În tandem cu evoluțiile de preț din piață, configurăm lista noastră de tarife pentru a oferi clienților valori realiste coordonate de calitate.
Intrebări frecvente

Consultă grila de întrebări de mai jos pentru a afla răspunsurii sau contactează-ne pentru detali

Dacă ai întrebări cu privire la serviciile noastre sau dorești o oferă de preț, nu ezita să ne contactezi! Unul dintre operatorii noștri te va informa corect despre orice detaliu pe care dorești să îl afli!
Aveți mai multe posibilități de a ne contacta. Prin completarea formularului puteți primi un apel din partea noastră cu privire la informațiile solicitate. De altfel, ne puteți contacta prin apel direct la numărul de telefon afișat sau prin email.
Da! Important este să realizați din timp programarea pentru a nu exista suprapuneri.
În funcție de serviciul/serviciile dorite, vă recomandăm să realizați o programare cu cel puțin două săptămâni înainte de data orientativă. Acest fapt ne va permite să ne organizăm din timp agenda și să răspundem favorabil tuturor programărilor.
Putem evalua personalizat nevoile unui spațiu cu privire la serviciile de curățenie. Ulterior stabilim cu clientul cea mai optimă variantă.
Cu siguranță! În general, serviciile de curățenie sunt programate după finalizarea programului standard al companiilor, totul pentru a nu perturba activitățile curente.
Pentru informații privind plata și factura asociată serviciilor, operatorii noștri disponibili telefonic vă vor oferi toate informațiile necesare.
Call Now Button