Curățenie birou

Servicii oferite:

Contactați-ne cu încredere!

Date de contact:

Servicii profesionale și responsabil prestate

Specialiștii de la BH-RO Cleaning au gândit grila de servicii într-un mod cât mai exhaustiv, totul pentru a acoperi o plajă largă de tipologii de clienți. Pentru companii și firme, serviciul curățenie birouri este util și eficient pentru a putea păstra angajaților un mediu de lucru plăcut și curat. Studiile de specialitate din domeniul managemetului și productivității au atestat impactul major pe care îl are mediul de muncă asupra angajatului. Prin mediu de muncă nu înțelegem numai climat organizațional și condiții de muncă, ci și curățenia regăsită în cadrul locației.

Curățenie birou

Serviciul curățenie birouri cuprinde o arie largă de acțiuni, de la lustruirea și spălarea pardoselilor, ștergerea prafului și până la igienizarea băilor, golirea și managementul deșeurilor, aspirarea și curățarea mochetelor. După cum puteți observa, serviciul este unul multidimensional și se poate realiza cel puțin o dată pe săptămână.

Întreținere curățenie birou

Serviciul de întreținere poate fi efectuat după realizarea etapelor anterior menționate și implicit, cuprinde o gamă mai restrânsă de acțiuni. Aici putem include ștergerea prafului, golirea coșurilor sau chiar igienizarea bucătăriei (dacă acest spațiu există).

Profesioniști, încrezători în propriile capabilități și căutând să ne adaptăm continuu la rigorile clientului, echipa BH-RO Cleaning își propune să diversifice permanent portofoliul de activități. Atunci când vine vorba de procesul de curățenie birou, includem în această secțiune o diversitate de prestații. Spălarea geamurilor și pardoselii, aspirarea mochetelor sau curățare în profunzime, ștergerea prafului de pe suprafețe diverse, igienizarea grupurilor sanitare sau a bucătăriei. Bineînțeles, lista poate continua.
În funcție de cerere, procesul de curățenie birou poate fi gestionat în două tipuri de activități: general (care presupune o curățare în profunzime) sau de întreținere (ce poate fi executat săptămânal, în afara programului de lucru al angajaților). Totul depinde de solicitările care vin din partea clientului pentru prestarea serviciului dorit.

Viziune de ansamblu asupra serviciului

O curățenie birouri temeinică are un rol important în generarea unui climat intern propice dezvoltării. Specialiștii ne recomandă în permanență ca spațiile în care ne desfășurăm activitatea să fie constant igienizate, întreținute și aerisite. Și acest aspect nu numai că denotă implicații medicale complexe (impact asupra alergiilor și altor tipuri de afecțiuni. Productivitatea în muncă este și ea direct vizată.
Angajații care prestează servicii în locații curate, aerisite sunt mult mai productivi în comparație cu cei care lucrează în medii cu o cantitate mare de praf sau murdărie. Mai mult, pentru că anumite soluții chimice pot avea un impact negativ asupra oamenilor, angajații noștri utilizează metode de curățare ecologice, care să minimizeze impactul negativ asupra mediului înconjurător.
Servicii superioare de curățenie generate cu ajutorul unei resurse umane specializate și a unor tehnologii specifice.
Investim constant în profesionalizarea angajaților și mai ales, în secțiunea de protecție a muncii pentru a le explica importanța curățeniei responsabile.
Flexibilitate ridicată în aplicarea protocoalelor de curățenie livrate de către client.

Mai mult decât un serviciu, un adevărat stil de viață

Valorile companiei noastre sunt reprezentate de seriozitate, responsabilitate și flexibilitate. Acestea se transpun prin adaptabilitatea ridicată față de indicațiile clientului și mai ales prin prioritizarea satisfacției finale a acestuia. Serviciul curățenie birou este absolut necesar pentru orice organizație. Acesta are rolul de a întreține un climat sănătos, propice dezvoltării și concentrării.

Alte servicii

Call Now Button