Curățenie generală

Servicii oferite:

Contactați-ne cu încredere!

Date de contact:

Oferim încredere și profesionalism

Principalul deziderat asumat la nivel de companie este acela de a oferi clienților noștri experiențe superioare în ceea ce privește curățenia. Cum ne-am propus să transpunem în practică acest obiectiv? Simplu! Îmbinând armonios o resursă umană specializată și produse ecologice de curățare. În plus, pentru că tehnologia este parte integrată din viețile noastre, integrarea celor mai performante instrumente și echipamente reprezintă laitmotivul de bază. Agregarea tuturor acestor elemente se transpune în relațiile durabile pe care le construim cu clienții, în satisfacția acestora și încrederea pe care o investesc în calitatea serviciilor noastre.

Responsabilitate

Curățenie generala, o reîmprospătare în profunzime a textilelor de pe canapea sau a mochetei, indiferent de serviciul contractat valorile noastre se transpun mereu în munca prestată. Fiecare client este prioritar pentru noi și implicit, serviciul oferit reflectă interesul pentru o relaționare de durată.

Adaptabilitate

Cu ajutorul specialiștilor noștri evaluăm cu precizie nevoile de curățenie ale locației și ne adaptăm în conformitate cu acestea. Ne dorim ca rezultatele finale să reflecte mereu capacitatea operațională a companiei de a investi în echipamente și profesionalizarea resursei umane.

Acasă, la locul de muncă sau în orice altă locație pe care o vizitezi, curățenia este un atribut elementar care te ajută să îți păstrezi starea de bine, sănătatea și productivitatea. Cu ajutorul serviciului nostru curățenie generală ai posibilitatea de a beneficia de un întreg procedeu de curățare, temeinic și profesionist implementat.
O curățenie generală se poate realiza de fiecare dată când considerați necesar. Cu precădere în spațiile intens tranzitate, aceasta are rolul de a reîmprospăta, de a elimina murdăria sau depunerile de praf. Este un proces sistematic ce vizează fiecare colț al încăperii, indiferent de cât de greu accesibil este.

Viziune de ansamblu asupra serviciului

Un spațiu în care nu se realizează constant curățenie generală favorizează apariția și dezvoltarea bacteriilor, virușilor, a murdăriei. O astfel de locație poate reprezenta chiar un pericol la adresa sănătății umane deoarece poate genera alergii, boli de piele sau respirații, în general o paletă largă de afecțiuni. Chiar dacă spațiul prezintă doar niște depuneri de praf la prima vedere, un aer curat nu se poate permanentiza oricât de mult puteți aerisi.
Având în vedere cele menționate anterior, un proces de curățenie generală marca BH-RO Cleaning îți va putea oferi igienizarea de care ai nevoie. Tarifele incluse pentru acest tip de serviciu fac referire atât la munca depusă de resursa umană, cât și la soluțiile ecologice profesionale utilizate.
Servicii profesionale prestate asumat, cu grijă pentru obiectele, bunurile și valorile pe care o locuință/birou/clădire le deține.
Posibilitatea de a programa serviciul în funcție de disponibilitatea clientului, în intervalul orar dorit.
Utilizarea unor soluții ecologice care sunt non-invazive, care nu dăunează suprafețelor sau inhalării mirosului generat.

Standarde de calitate

Dacă locuința ta a trecut printr-un procedeu de recondiționare sau pur și simplu îți dorești o curățenie generală înainte de un nou sezon, BH-RO Cleaning este soluția optimă. Cu ajutorul tehnologiilor și echipamentelor din dotare timpul este optimizat la doar câteva ore, totul în funcție de suprafața de referință. De asemenea, în funcție de nevoile spațiului, agenții de curățenie trimiși vor avea un număr proporțional pentru prestarea serviciului într-un mod eficient.

Alte servicii

Call Now Button